Хліб сирно-шинковий з висівками хліб здорове харчування, хлібопічка 18 Квітня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 4 hrs Ingredients Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки Борошно пшеничне - 475 г Висівки житні - 25 г Сіль - 2 маленьких мірних ложки Цукор - 2 маленькі мірні ложки Олія - 2 великі мірні ложки Шинка, дрібно нарізана - 3 великі мірні ложки Сир твердий тертий - 2,5 великі мірні ложки Часник - 1 зубчик Вода - 330 мл Directions 1На дно ємності висипати дріжджі, потім пшеничне борошно, сіль, цукор, олію. 2Сир натерти на тертці, часник нарізати або натерти, шинку дрібно нарізати, додати в хлібопічку після сигналу. 3Включити програму «Основний з родзинками», розмір L, кірочка середня.Для хлібопічки Panasonic SD-2501 00:00