Хліб солодкий з сухофруктами

    ,

8 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно 1-го ґатунку - 350 г

Дріжджі швидкодіючі - 1 ч. ложка

Цукор - 85 г

Масло вершкове - 50 г

Молоко сухе - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Кориця - 1 ч. ложка

Мускатний горіх мелений - 0,5 ч. ложки

Вода - 250 мл

Сухофрукти - 175 г

Горіхи

Directions

1У форму хлібопічки покласти хлібне борошно, сухі дріжджі, цукор, нарізане шматочками вершкове масло, сухе молоко, сіль і корицю, воду. При цьому важливо сіль насипати не поруч з дріжджами (інакше хліб не підніметься).

2Включити програму «Основний», середню корочку.

3Після замісу додати сухофрукти, горіхи.

00:00