Хліб столовий

    ,

27 Лютого, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 30 mins

Ingredients

Вода - 300 мл

Оцет яблучний 6% - 1 маленька мірна ложка

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 4 1/3 склянки

Сіль - 2 маленькі мірні ложки

Цукор - 2,5 великі мірні ложки

Олія гірчична - 2 великі мірні ложки

Дріжджі сухі - 2 маленькі мірні ложки

Directions

1Закласти компоненти в порядку, зазначеному в рецептурі (спочатку рідкі, потім сипучі продукти).

2Встановити ємність в хлібопічку. Вибрати програму «Основний», корочка середня (2А), час приготування 3 годині 30 хвилин. Натиснути кнопку «Пуск».

Для хлібопічки LG 2001

00:00