Хліб «Сільський» хліб здорове харчування, хлібопічка 10 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Yields: 680 г Ingredients Борошно пшеничне 1-го гатунку - 2,5 склянки Борошно цільнозернове - 0,5 склянки Висівки - 2 великі мірні ложки Насіння льону Дріжджі гранульовані - 1 велика мірна ложка Олія - 2 великі мірні ложки Цукор - 1 велика мірна ложка Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки Вода - 1 1/8 мірної склянки Directions 1У пшеничне борошно додати сухі висівки з насінням льону, гранульовані дріжджі, перемішати. У ємність вилити олію, покласти цукор і сіль, влити теплу воду, насипати борошно з добавками 2Виставити програму «Цільне борошно велике», включити хлібопічку. 00:00