Хліб «Сімейний»

    ,

19 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 15 mins
  • Yields: 500 г і 750 г

Ingredients

ВАРІАНТ 1:

Молоко - 300 мл

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 20 г

Олія - 2 великі мірні ложки

Цукор - 1 велика мірна ложка

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 500 г

Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка

ВАРІАНТ 2:

Вода - 190 мл

Олія - 1 велика мірна ложка

Сіль - 0,5 великий мірної ложки

Цукор - 1 велика мірна ложка

Молоко сухе - 1 велика мірна ложка

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 2,25 чашки

Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка

Directions

1Молоко злегка підігріти (для варіанта 1).

2У ємність хлібопічки закласти продукти згідно з інструкцією.

ВАРІАНТ 1:

1Включити програму «Основний», корочка темна, час приготування 3 години 13 хвилин. (для хлібопічки Supra BMS-240, вага хлібу 750 г)

ВАРІАНТ 2:

1Включити програму «Пшеничний хліб», час приготування 3 години 13 хвилин. (для хлібопічки Supra BMS-230, вага хлібу 500 г)

Для хлібопічок Supra BMS-230, BMS-240

00:00