Хліб сірий на заквасці хліб здорове харчування, хлібопічка 10 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Закваска цільнозернова - 50 г Вода тепла - 100 г Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 100 г ДЛЯ ТІСТА: Закваска - 250 г Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 515 г Цукор або мед - 30 г Сіль - 12 г Молоко сухе - 3 ст. ложки Дріжджі - 1 г Масло вершкове - 30 г Вода - 235 г Directions 1Приготувати закваску та тримати її в теплі 4 години. 2Викласти всі складові в ємність хлібопічки. 3Встановити програму «Основний», запустити хлібопічку.Хліб виходить дрібнопористий, але м'якуш сухий та пружний. 00:00