227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 6 hrs
Ingredients
Борошно пшеничне - 400 г
Клітковина - 1,5 ст. ложки
Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки
Яйця - 1 шт.
Молоко 3,2% - 60 мл
Вода - 170 мл
Молоко сухе - 2 ст. ложки
Горішки кедрові очищені - 3 ст. ложки
Олія горіхова - 1 ст. ложка
Спеції - 0,5 ч. ложки
Сіль - 1 ч. ложка
Directions
1У ємність викласти дріжджі, просіяне борошно, клітковину, сухе молоко, спеції, сіль. У кутку ємності розбити яйце, на нього зверху вилити горіхову олію, молоко, попередньо змішане з водою.
2Ємність поставити в хлібопічку. Виставити програму «Французький хліб», загальний час приготування близько 6 годин.
3Після замісу до тіста додати кедрові горішки.
4Приблизно через 6 годин, після сигналу хлібопічки, хліб вийняти, покласти на решітку або дерев'яну дошку, накрити рушником, дати охолонути протягом години.