Хліб «Цибулька» хліб здорове харчування, хлібопічка 14 Травня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 4 hrs Yields: 1 кг Ingredients Вода - 1,25 склянки Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 4 1/3 склянки Цукор - 2 великі мірні ложки Молоко сухе - 3 великі мірні ложки Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки Олія - 3 великі мірні ложки Цибуля нарізана - 0,5 склянки Дріжджі - 2,5 маленької мірної ложки Directions 1Компоненти скласти в ємність хлібопічки в зазначеному в інструкції порядку - від рідини до дріжджів. 2Виставити програму «Французький», корочка середня, час приготування 4 години, включити хлібопічку.Для хлібопічки LG 2001 00:00