хліб пшеничний з цибулею
хліб пшеничний з цибулею

Хліб цибульний

    ,

15 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 500 г

Вода - 330 мл

Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки

Сіль - 2 ч. ложки

Цибуля - 1 шт.

Directions

1Цибулю нарізати, обсмажити в оливковій олії, потім вийняти і дати олії стекти.

2Компоненти закласти в ємність в порядку, зазначеному в інструкції до хлібопічки.

3Виставити режим «Тісто», потім додати обсмажену цибулю і виставити режим «Основний».

4Готовий хліб остудити на решітці.

00:00