Хліб «Цільний» пшенично-житній

    ,

20 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 45 mins
  • Yields: 800 г

Ingredients

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 400 г

Борошно житнє обдирне - 100 г

Вода - 330 мл

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Олія - 1 велика мірна ложка

Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка

Directions

1У ємність спочатку закласти рідкі інгредієнти, борошно і в останню чергу додати дріжджі.

2Включити програму «Цільнозерновий», корочка темна, час приготування 3 години 45 хвилин.

Для хлібопічки Supra BMS-240

00:00