227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
Вода - 300 мл
Сусло - 2,5 ст. ложки
Олія - 3 ст. ложки
Солод - 4 ст. ложки
Вода - 4 ст. ложки окропу для заварювання солоду
Сіль - 2 ч. ложки
Цукор - 2 ст. ложки
Мед - 1 ст. ложка
Борошно - 750 г (80% пшеничного 1-го ґатунку + 20% житнього)
Дріжджі - 3 ч. ложки
Коріандр - 1 ч. ложка
Directions
1Продукти викласти в ємність хлібопічки по порядку, зазначеному в інструкції (спочатку на дно ємності покласти рідкі продукти, потім сухі і в кінці - дріжджі).
2У мірну склянку налити сусло, потім долити воду до 300 мл, перемішати, рідину вилити в каструлю.
3Заварити солод: солод насипати в миску, залити окропом, перемішати, доки не вийде кашоподібна маса.
4Готовий солод викласти в ємність, потім налити олію, насипати сіль і цукор, всипати борошно, потім - дріжджі та прянощі.
5Включити програму «Чорний хліб» або «Бородинський».