хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб швидкий з манною крупою

    , ,

16 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 1 кг

Ingredients

Дріжджі сухі - 1,75 маленькі мірні ложки

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 450 г

Манка - 50 г

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Цукор - 1,5 великі мірні ложки

Олія - 2,5 великі мірні ложки

Молоко 1,5% - 280 мл

Directions

1Налити в ємність хлібопічки рідину: молоко або воду, олію. Борошно перемішати з манкою і засипати в ємність. По різних місцях розкласти сіль, цукор, в середину - дріжджі.

2Вибрати програму «Білий хліб швидкої випічки», корочка темна, час приготування 2 години 19 хвилин, натиснути кнопку пуску.

Для хлібопічки Delta DL 8002b

00:00