227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 1 hr 20 mins
Yields: 1 кг
Ingredients
Дріжджі сухі - 1,75 маленькі мірні ложки
Борошно пшеничне вищого ґатунку - 450 г
Манка - 50 г
Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки
Цукор - 1,5 великі мірні ложки
Олія - 2,5 великі мірні ложки
Молоко 1,5% - 280 мл
Directions
1Налити в ємність хлібопічки рідину: молоко або воду, олію. Борошно перемішати з манкою і засипати в ємність. По різних місцях розкласти сіль, цукор, в середину - дріжджі.
2Вибрати програму «Білий хліб швидкої випічки», корочка темна, час приготування 2 години 19 хвилин, натиснути кнопку пуску.