Хліб шоколадний
20 Вересня, 2016
Печем хлеб дома (Семь поварят)
227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
- Cook: 4 hrs
- Yields: 900 г
Ingredients
Борошно пшеничне - 450 г
Вода - 1 склянка
Яйця - 1 шт.
Какао-порошок - 0,5 склянки
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Молоко сухе - 1 ст. ложка
Дріжджі швидкодіючі - 1 ч. ложка
Горіхи волоські рубані - 0,5 склянки
Цукор - 0,5 склянки
Сіль - 0,5 ч. ложки
Directions
У ХЛІБОПІЧЦІ
1У форму для хліба налити теплу воду. Насипати борошно так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати какао та сухе молоко. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло.
2У центрі форми зробити в борошні поглиблення, так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.
3Встановити основний режим (варіанти: «Норма» або «Білий хліб»), якщо можливо - «Тісто з добавками», «Середня скоринка». Натиснути кнопку «Старт».
4За 5 хвилин до закінчення замісу додати волоські горіхи.
5Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
У ДУХОВЦІ
1З усіх продуктів, крім горіхів, замісити тісто, дати йому піднятися, додати горіхи, ще раз вимісити та перекласти у форму або на деко, змащені маслом.
2Після вистоювання випікати до готовності при 210°С
3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
у хлібопічці - 4 години
у духовці - 50 хвилин + бродіння