Хліб шоколадний

    ,

20 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs
  • Yields: 900 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 450 г

Вода - 1 склянка

Яйця - 1 шт.

Какао-порошок - 0,5 склянки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Молоко сухе - 1 ст. ложка

Дріжджі швидкодіючі - 1 ч. ложка

Горіхи волоські рубані - 0,5 склянки

Цукор - 0,5 склянки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1У форму для хліба налити теплу воду. Насипати борошно так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати какао та сухе молоко. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло.

2У центрі форми зробити в борошні поглиблення, так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

3Встановити основний режим (варіанти: «Норма» або «Білий хліб»), якщо можливо - «Тісто з добавками», «Середня скоринка». Натиснути кнопку «Старт».

4За 5 хвилин до закінчення замісу додати волоські горіхи.

5Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

У ДУХОВЦІ

1З усіх продуктів, крім горіхів, замісити тісто, дати йому піднятися, додати горіхи, ще раз вимісити та перекласти у форму або на деко, змащені маслом.

2Після вистоювання випікати до готовності при 210°С

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
у хлібопічці - 4 години
у духовці - 50 хвилин + бродіння

00:00