Хліб із борошна грубого помелу з кунжутом хліб здорове харчування, хлібопічка 3 Червня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 3 hrs 40 mins Yields: 750 г Ingredients Молоко або маслянка (пахта) - 300 мл Олія - 2 великі мірні ложки Сіль - 1 маленька мірна ложка Цукор - 1 маленька мірна ложка Борошно пшеничне грубого помелу - 405 г Дріжджі - 1 маленька мірна ложка Розпушувач - 1 велика мірна ложка Кунжут Directions 1Помістити всі компоненти, крім кунжуту, в ємність для випічки в порядку, зазначеному в інструкції. 2Встановити програму «Хліб з борошна грубого помелу», колір скоринки темний, час приготування 3 години 40 хвилин і натиснути кнопку пуску. 3Після замісу змочити тісто теплою водою і обсипати кунжутом.Для хлібопічки Bork 00:00