Хліб із борошна грубого помелу з кунжутом

    ,

3 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 40 mins
  • Yields: 750 г

Ingredients

Молоко або маслянка (пахта) - 300 мл

Олія - 2 великі мірні ложки

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 маленька мірна ложка

Борошно пшеничне грубого помелу - 405 г

Дріжджі - 1 маленька мірна ложка

Розпушувач - 1 велика мірна ложка

Кунжут

Directions

1Помістити всі компоненти, крім кунжуту, в ємність для випічки в порядку, зазначеному в інструкції.

2Встановити програму «Хліб з борошна грубого помелу», колір скоринки темний, час приготування 3 години 40 хвилин і натиснути кнопку пуску.

3Після замісу змочити тісто теплою водою і обсипати кунжутом.

Для хлібопічки Bork

00:00