хліб цільнозерновий
хліб цільнозерновий

Хліб із борошняної суміші на кислому молоці (простокваші)

    ,

3 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 5 hrs

Ingredients

Дріжджі - 1 маленька мірна ложка

Борошно пшеничне - 150 г

Борошно цільозернове - 200 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Масло вершкове - 1 велика мірна ложка / 20 г

Молоко кисле (простокваша) або йогурт - 120 г

Молоко - 140 мл

Directions

1Усі компоненти покласти в ємність хлібопічки в порядку, передбаченому інструкцією: дріжджі, сіль, цукор, просіяне борошно (цільнозернове, потім пшеничне), масло, молоко та налити кисле молоко (або йогурт).

2Потім налаштувати програму «Житній», розмір М, час приготування 5 годин і включити хлібопічку.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00