хліб висівковий
хліб висівковий

Хліб із висівок у мікрохвильовці

    ,

2 Червня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Висівки вівсяні - 2 ст. ложки

Висівки пшеничні - 1 ст. ложка

Молоко сухе знежирене - 2 ст. ложки

Крохмаль кукурудзяний - 2 ч. ложки

Сіль

Розпушувач - 0,5 пакетика

Сир (товрог) знежирений дієтичний - 3 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

СПЕЦІЇ (ДО СМАКУ):

Базилік

Петрушка

Паприка сушена

Помідори сушені

Directions

1Змішати разом усі сухі інгредієнти: вівсяні та пшеничні висівки, сухе молоко, крохмаль, розпушувач, сіль. Додати за бажання сушені трави або овочі.

2В окремому посуді добре перемішати до однорідної консистенції дієтичний сир (товрог) (чим м'якший сир використовується, тим більш повітряним вийде хліб) і яйця.

3Яєчно-сирну суміш додати до сухої суміші. Знову все перемішати.

4У форму для мікрохвильовки вилити всю масу. Готувати у мікрохвильовці 7 хвилин при максимальній потужності.

00:00