Хліб із горіхами та часником

    ,

5 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Молоко - 185 мл

Вода - 105 мл

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 450 г

Вівсяні пластівці «Геркулес» - 50 г

Волоські горіхи - 50 г

Часник - 1 зубчик

Орегано - 1 ч. ложка

Базилік - 2 листочки

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор - 2 ч. ложки

Дріжджі сухі - 1 ч. ложка

Directions

1Налити в ємність хлібопічки молоко, воду та оливкову олію (якщо інші інструкції, закласти інгредієнти в зазначеному в інструкціях порядку). Всипати борошно, «Геркулес», щоб вони покрили рідкі компоненти. Зробити поглиблення і покласти в них сіль, цукор, в центральне поглиблення насипати дріжджі.

2Виставити програму «Основний» або режим випічки з родзинками. Якщо програма випічки з родзинками, то нарізані волоські горіхи та часник, орегано та нарізаний базилік покласти після сигналу, якщо ж включити програму «Основний», то в кінці замісу.

3Готовий хліб дістати й охолодити на решітці.

00:00