Хліб із грибами та часником

    ,

11 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно пшеничне - 530 г

Гриби білі сушені - 40 г

Вода - 200 мл окропу

Яйця - 2 жовтки

Часник нарізаний - 4 зубчики

Дріжджі - 1 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор - 2 ч. ложки

Масло вершкове - 25 г

Directions

1В окропі замочити гриби на 10‑15 хвилин.

2Гриби вийняти, кілька грибів відкласти для прикраси буханки, а рідину злити у мірний посуд і долити водою до об'єму 325 мл.

3Закласти всі інгредієнти в ємність хлібопічки в порядку, передбаченому інструкцією (гриби потрібно викладати після борошна).

4Включити програму.

5Після замісу тісто посипати деякою кількістю грибів.

00:00