Хліб із медом і горіхами

    ,

6 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 500 г

Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки

Сіль - 2 ч. ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Молоко сухе - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Мед - 2 ст. ложки

Сухофрукти - 60 г

Волоські горіхи - 40 г

Вода - 330 мл

Directions

1Сухофрукти промити та нарізати.

2Завантажити всі компоненти згідно з інструкцією.

3Вибрати програму «Основний» або режим «Випічка з родзинками», корочку середню. У диспенсер завантажити сухофрукти та нарізані горіхи. Натиснути кнопку пуску.

00:00