227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
Помідори сушені - 25 г
Вода - 190 мл
Молоко - 115 мл
Олія оливкова - 30 мл
Борошно 1-го ґатунку - 425 г
Борошно з висівками - 75 г
Пармезан - 50 г
Сіль - 1,5 ч. ложки
Цукор - 2 ч. ложки
Дріжджі сухі - 1 ч. ложка
Directions
1Замочити в теплій воді сушені помідори на 15 хвилин.
2Потім помідори вийняти з води та нарізати шматочками.
3Воду налити в ємність хлібопічки, додати тепле молоко, оливкову олію. Зверху на рідину насипати борошно, посипати тертий сир, зробити по кутах поглиблення, насипати сіль, цукор, в поглиблення в середині насипати дріжджі.