227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яйця - 2 шт.
Вода - 150 мл
Дріжджі сух - 1 ч. ложка
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 400 г
Сіль - 1 ч. ложка
Розмарин нарізаний - 3 ст. ложки
Цукор - 1 ст. ложка
Олія оливкова - 4 ст. ложки
Родзинки - 125 г
Directions
1Яйця збити, викласти в ємність, долити води до об'єму 275 мл. Всі інгредієнти (крім родзинок) викласти в ємність для хлібопічки в порядку, зазначеному в інструкції. Після борошна додати нарізаний розмарин.
2Поставити ємність в хлібопічку, включити програму режиму випічки з родзинками.
3Додати родзинки при звуковому сигналі, або в кінці замісу (якщо програма «Основний»).
4Після випічки дістати з форми і дати охолонути на решітці.