Хліб італійський з родзинками та розмарином

    ,

28 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яйця - 2 шт.

Вода - 150 мл

Дріжджі сух - 1 ч. ложка

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 400 г

Сіль - 1 ч. ложка

Розмарин нарізаний - 3 ст. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Олія оливкова - 4 ст. ложки

Родзинки - 125 г

Directions

1Яйця збити, викласти в ємність, долити води до об'єму 275 мл. Всі інгредієнти (крім родзинок) викласти в ємність для хлібопічки в порядку, зазначеному в інструкції. Після борошна додати нарізаний розмарин.

2Поставити ємність в хлібопічку, включити програму режиму випічки з родзинками.

3Додати родзинки при звуковому сигналі, або в кінці замісу (якщо програма «Основний»).

4Після випічки дістати з форми і дати охолонути на решітці.

00:00