1М'ясо вимити, нарізати середніми шматками. Ноги ретельно вимити й очистити, розрубати на кілька частин, щоб помістилися в мультиварку.
2Покласти в чашу мультиварки м'ясо та ноги, очищені головки цибулі цілими, залити водою, додати лавровий лист, сіль, перець, душицю. Встановити режим «Тушкування» на 6 годин.
3Дістати м'ясо та ноги з бульйону, м'ясо дрібно нарізати, бульйон процідити. Бульйон знову влити в чашу мультиварки, спробувати на сіль, якщо потрібно, посолити і встановити режим «Випічка» або «Варка на пару» на 5-10 хвилин.
4Перець вимити, очистити та разом з маслинами нарізати кільцями. У кожну формочку для холодцю покласти колечко болгарського перцю та 5 кілець маслин в формі квітки, потім м'ясо, повторити шар перцю та маслин, залити бульйоном.
5Поставити форми з холодцем в холодильник на кілька годин, щоб він повністю застиг.