Холодець з куркою

  ,   

15 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 5 hrs

Ingredients

Яловичина - 1 нога від колінного суглоба і нижче (вагою близько 1 кг)

Курка - 1,5 кг

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Оливки без кісточок - 50 г

Вода - 2,5 л

Лавровий лист

Перець духмяний горошком

Кмин

Сіль

Directions

1Ноги ретельно вимити й очистити, порубати, щоб поміщалися в чашу мультиварки. Курку вимити, розрубати на кілька частин. Овочі вимити, очистити, нарізати великими шматками або покласти цілими. В чашу мультиварки покласти всі інгредієнти, крім оливок, залити водою. Встановити режим «Тушкування» на 5 годин.

2Дістати курку з бульйону, відокремити м'ясо від кісток, м'ясо дрібно нарізати. Бульйон процідити. Оливки нарізати кільцями.

3У кожній формі для холодцю викласти дно кільцями оливок, покласти м'ясо, потім ще шар оливок, залити бульйоном. Поставити форми в холодильник до повного застигання.

00:00