Холодець рибний

  ,

7 Березня, 2018

Заливные блюда (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Риба прісноводна - 500 г філе

Шинка - 70 г

Желатин - 20 г

Сік черемші - 2 ч. ложки

Кукурудза консервована - 2 ст. ложки

Зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки

Directions

1Філе риби промити і нарізати дрібними шматочками. Залити 1 л води, додати сік черемші, сіль і довести до кипіння, зняти піну. Варити на слабкому вогні 10 хвилин.

2Вийняти шматочки риби з бульйону. Бульйон процідити і змішати з попередньо розпущеним желатином.

3Розлити частину рибного желе в шість глибоких формочок, охолодити до застигання.

4Застигле желе посипати рубаною зеленню і дрібно нарізаною шинкою. Зверху покласти шматочки риби, залити рибним желе й охолодити до повного застигання.

5Перед подачею дно формочок на кілька секунд опустити в гарячу воду і перевернути готовий холодець на блюдо, оформити кукурудзою і зеленню.

00:00