Яловичина - 1 нога від колінного суглоба і нижче (вагою близько 1
кг) + 1 кг м'якоті гомілки
Морква - 2 шт.
Цибуля - 2 шт.
Перець болгарський - 2 шт.
Вода - 2 л
Лавровий лист
Перець духмяний горошком
Кмин
Сіль
Directions
1Ноги ретельно вимити та очистити, порубати, щоб поміщалися в чашу мультиварки. М'ясо вимити, нарізати великими шматками. Овочі вимити, очистити, нарізати великими шматками або покласти цілими.
2Покласти всі інгредієнти в чашу мультиварки, влити воду. Встановити режим «Тушкування» на 6 годин.
3Дістати м'ясо з бульйону, дрібно нарізати. Бульйон процідити.
4У формочки для холодцю на дно покласти м'ясо та залити бульйоном. Поставити форми в холодильник до повного застигання.