Холодник з буряком перші страви лікувальне харчування 30 Серпня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Риба - 400 г Щавель - 500 г Вода - 2,5 л Яйця - 5 шт. Картопля - 4 шт. Огірки - 2 шт. Буряк - 1 шт. Сметана - 1 стакан Цибуля Кріп - 1 пучок Петрушка - 1 пучок Directions 1Варений буряк натерти на крупній тертці, варену картоплю і свіжий огірок нарізати дрібними кубиками. Додати рубані варені яйця, зелень петрушки та кропу, зелену цибулю, подрібнену смажену рибу. 2Залити щавлевим відваром, попередньо охолодженим. Заправити сметаною.Дієта при гіпотонії 00:00