Хромапатік

    

24 Жовтня, 2016

Армянская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Спаржа - 300 г

Борошно пшеничне - 100 г

Яйця - 1 шт.

Вода - 200 г

Цибуля зелена - 5 г

Олія - 1 стакан

Сіль

Directions

1Спаржу зв'язати невеликими пучками за допомогою зеленої цибулі та варити в підсоленій воді 30 хвилин. Спаржу вийняти, обсушити й охолодити.

2З борошна, води, яйця та солі приготувати тісто.

3Кожен пучок спаржі вмочити в тісто й обсмажити в розігрітій до 160°С олії до золотистого кольору.

4Викласти спаржу на серветку, щоб стекло масло.

5Подавати хромапатік гарячим.

00:00