Хромапатік овочеві страви вірменська кухня 24 Жовтня, 2016 Армянская кухня (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 2 порції Ingredients Спаржа - 300 г Борошно пшеничне - 100 г Яйця - 1 шт. Вода - 200 г Цибуля зелена - 5 г Олія - 1 стакан Сіль Directions 1Спаржу зв'язати невеликими пучками за допомогою зеленої цибулі та варити в підсоленій воді 30 хвилин. Спаржу вийняти, обсушити й охолодити. 2З борошна, води, яйця та солі приготувати тісто. 3Кожен пучок спаржі вмочити в тісто й обсмажити в розігрітій до 160°С олії до золотистого кольору. 4Викласти спаржу на серветку, щоб стекло масло. 5Подавати хромапатік гарячим. 00:00