хінкалі
хінкалі

Хінкалі

  ,   

28 Серпня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

ДЛЯ ФАРШУ:

Баранина або яловичина зі свининою - 500 г м'яса

Цибуля - 3 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 500 г

Вода - 0,5 склянки

Сіль

Directions

1М'якоть м'яса разом із цибулею пропустити через м'ясорубку. Всипати у фарш чорний мелений перець, сіль, влити близько 0,5 склянки теплої води, ретельно вимішати.

2На дерев'яну дошку просіяти борошно, зібрати її горбком, зробити в ньому поглиблення, в яке влити воду, всипати дрібку солі та замісити некруте тісто.

3Розкачати тісто тонким шаром, вирізати з нього кружальця завбільшки з десертну тарілку. Покласти на кожне коло по ложці фаршу та, з'єднавши краї тіста, сформувати хінкалі грушоподібної форми.

4Опустити хінкалі в киплячу підсолену воду, варити при слабкому кипінні 10‑15 хвилин, доки вони не спливуть на поверхню.

5Подавати на стіл гарячими.

00:00