цвітна капуста
цвітна капуста

Цвітна капуста у томаті

    

19 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

Цвітна капуста - 250 г

Жир курячий - 30 г

Крохмаль - 10 г

Цукор - 5 г

Томат-паста - 25 г

Сіль

Directions

1Цвітну капусту зачистити, відрізати качан, розібрати на суцвіття, промити, нарізати скибочками та варити до напівготовності.

2У невелику каструлю налити крохмаль, розведений холодною водою (1:2), додати томат-пасту, сіль, цукор.

3На сильно розігріту сковороду з невеликою кількістю курячого жиру покласти скибочки цвітної капусти, посмажити, потім влити цівкою підготовлений крохмаль з томатом (безперервно обертаючи зліва направо сковороду), курячий жир.

00:00