Цзяоцзи (китайські пельмені)
Цзяоцзи (китайські пельмені)

Цзяоцзи (китайські пельмені)

    

5 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

Борошно - 500 г

Свинина - 250 г

Петрушка + кріп - 500 г зелені

Вода

Сіль

Цибуля - 2 шт.

Імбир мелений

Перець мелений

Directions

1НАЧИНКА: Свинину дрібно нарубати. Зелень і цибулю дрібно нашаткувати, віджати сік і змішати з м'ясом, додати спеції.

2Замісити тісто на холодній воді (воно маэ бути в міру твердим), розкачати його в довгий джгут і розділити на кульки.

3Посипати, їх борошном, розплющити в круглі млинці, покласти на кожен начинку та зліпити пельмені.

4Закип'ятити воду, опустити в неї пельмені та помішувати, щоб вони не прилипли до дна. Як тільки вода закипить, додати трохи холодної води і знову довести до кипіння.

5Пельмені подавати гарячими.

00:00