Цибуля порей з маслинами

    

23 Березня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Цибуля порей - 6 стебел

Маслини - 150 г

Олія - 3 ст. ложки

Борошно - 1 ч. ложка

Оцет - 1 ч. ложка

Томатне пюре - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Цибулю порей очистити, нарізати шматочками та залити підсоленим окропом.

2У неглибокій каструлі розігріти 2 ст. ложки олії.

3Цибулю порей вийняти з окропу, дати стекти воді, покласти в каструлю з гарячою олією і підрум'янити на вогні.

4СОУС: Окремо підсмажити борошно в 1 ст. ложці олії, розвести його невеликою кількістю води, додати томатне пюре та оцет, розмішати.

5Влити соус в каструлю з цибулею порей і поставити в духовку. Незадовго до закінчення тушкування додати маслини та посолити.

6Подавати в теплому вигляді.

00:00