Цибуля порей фарширована

    

4 Січня, 2017

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 4 -5 порцій

Ingredients

Цибуля порей - 3 стебла

Фарш - 300 г

Гриби - 150 г

Сир - 100 г

Зелень

Сіль

Перець

Олія рослинна

Directions

1Цибулю порей нарізати шматочками завдовжки близько 5 см, вийняти серединку.

2Дрібно нарізати ту частину порею, яку вийняли, також гриби та зелень.

3Сир натерти на дрібній тертці.

4На олії злегка обсмажити цибулю, додати фарш, смажити близько 10 хвилин.

5Додати гриби, посолити, поперчити. Смажити близько 10 хвилин.

6Додати зелень, перемішати, прибрати з вогню. Остудити.

7Нафарширувати цибулю і викласти у форму для запікання. Посипати сиром.

8Запікати в духовці при температурі 180°С до золотистої скоринки (15-20 хвилин).

Цибулю порей можна використовувати практично у всіх рецептах замість ріпчастої цибулі. Смак у цибулі порей ніжніший, вона не така гірка, як звичайна ріпчаста цибуля.

Замість сушених грибів можна використовувати свіжі або заморожені.

00:00