Цукіні з сухофруктами та горіхами

    ,

31 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Цукіні - 1 шт. невеликий

Яблуко зелене - 0,5 шт.

Родзинки світлі без кісточок - 100 г

Курага без кісточок - 100 г

Кедрові горішки очищені - 40 шт.

Кеш'ю - 40 шт.

Імбир - 20 г кореня

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Йогурт натуральний без добавок - 100 г

Сир твердий (наприклад, російський) - 50 г

Directions

1Просмажити горіхи на сухій сковороді до світло-коричневого кольору. Нарізати курагу дрібними кубиками. Дрібно посікти корінь імбиру.

2Очистити половину яблука від шкірки, видалити серцевину, нарізати дрібними кубиками. Розрізати цукіні навпіл, вийняти ложкою серцевину та подрібнити її.

3Перемішати горіхи, сухофрукти, яблуко, імбир і серцевину цукіні. Полити соком лимона, додати йогурт, перемішати.

4Начинити цукіні, запікати в розігрітій до 180°С духовці 15 хвилин.

5Посипати страву тертим сиром за 3 хвилини до готовності.

6Подавати гарячою.

00:00