Чай м’ятний по-марокканськи

  

15 Квітня, 2018

Волшебство чая (Семь поварят)

Ingredients

Чай зелений сухий - 4 ч. ложки

Вода - 750 мл

М'ята - 3‑4 гілочки свіжої або 1 ст. ложка сушеної

Цукор - 60 г

Directions

1Воду довести до кипіння. З гілочок м'яти зрізати листочки, покласти їх в чайник для заварювання, додати цукор і залити 250 мл окропу.

2В іншій чайник для заварювання покласти чай, додати окріп і настоювати чай 3 хвилини.

3Чайний настій процідити, перелити в чайник із м'ятою та перемішати.

4У кожну чашку покласти по гілочці м'яти, влити гарячий напій і одразу подавати. За бажання окремо можна подати кусковий цукор.

00:00