Чай м’ятний по-марокканськи напої 15 Квітня, 2018 Волшебство чая (Семь поварят) Ingredients Чай зелений сухий - 4 ч. ложки Вода - 750 мл М'ята - 3‑4 гілочки свіжої або 1 ст. ложка сушеної Цукор - 60 г Directions 1Воду довести до кипіння. З гілочок м'яти зрізати листочки, покласти їх в чайник для заварювання, додати цукор і залити 250 мл окропу. 2В іншій чайник для заварювання покласти чай, додати окріп і настоювати чай 3 хвилини. 3Чайний настій процідити, перелити в чайник із м'ятою та перемішати. 4У кожну чашку покласти по гілочці м'яти, влити гарячий напій і одразу подавати. За бажання окремо можна подати кусковий цукор. 00:00