Чай «Оршад»
Чай «Оршад»

Чай «Оршад»

  

29 Липня, 2018

Волшебство чая (Семь поварят)

Ingredients

Чай - 5 склянок

Мигдаль - 250 г

Цукор - 200 г

Лід

Directions

1Кілька ядер мигдалю відкласти для оформлення, решту потовкти або пропустити через м'ясорубку. Залити 3 склянками гарячого чаю, дати настоятися 10‑15 хвилин, потім процідити через марлю, горіхи віджати.

2Горіхову масу знову потовкти, залити її 2 склянками охолодженого чаю, процідити та віджати.

3Гарячий і охолоджений чай змішати, додати цукор, перемішати й охолодити.

4При подачі розлити напій по чашках або склянках, додати кубики льоду, кілька ядер мигдалю та одразу подавати.

00:00