Часник та імбир, мариновані на зиму

    

24 Жовтня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Часник молодий - 2 головки

Імбир маринований - 2 ст. ложки

ДЛЯ РОЗСОЛУ:

Вода - 1 склянка

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор - 2 ч. ложки

Оцет 9% - 20 г

Directions

1Головки часнику очистити.

2Приготувати розсіл і кип'ятити його в мультиварці на режимі «Варка на пару» близько 3 хвилин, поставивши на решітку банки і кришки та виклавши часник.

3Часник охолодити в холодній воді, влити в банку розсіл, додати оцет. Туди ж покласти часник та імбир, закрити кришкою.

4Зберігати заготовку в прохолодному місці.

00:00