Чахохбілі з баранини
Чахохбілі з баранини

Чахохбілі з баранини

    

23 Серпня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Баранина жирна - 500 г м'якоті

Цибуля - 4 шт.

Помідори - 500 г

Картопля - 3 шт.

Часник - 0,5 головки

Перець гіркий - 1 стручок

Кінза - 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені

Петрушка - 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені

Базилік - 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені

Чабер - 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені

Сіль

Directions

1М'якоть баранини нарізати невеликими шматками, скласти в розігріту каструлю та смажити разом із нашинкованою цибулею, трохи посолити.

2Помідори занурити на 1‑2 хвилини в окріп, зняти з них шкірку, розім'яти та влити у м'ясо. Додати нарізану великими дольками сиру картоплю і тушкувати під закритою кришкою на помірному вогні близько 20 хвилин.

3За кілька хвилин до готовності м'яса ввести зелень, товчені часник і стручковий перець. Додати, якщо потрібно, сіль.

00:00