Чахохбілі з яловичини / яловиче

      

24 Липня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина жирна - 500 г

Цибуля - 3‑4 шт.

Помідори - 500 г

Перець гіркий - 1 стручок

Часник - 0,5 головки

Сіль

ВАРІАНТ 1:

Кінза - 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені

Петрушка - 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені

Базилік - 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені

Чабер - 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені

ВАРІАНТ 2:

Олія - 3 ст. ложки

Петрушка - 3 гілочки

Кінза - 3 гілочки

Кріп - 3 гілочки

Directions

1Яловичину нарізати шматочками і обсмажити в каструлі без додавання жиру (варіант 1) або в розігрітій олії (варіант 2).

2До м'яса додати нарізану цибулю і смажити на невеликому вогні ще 10 хвилин.

3Потім посолити, додати ошпарені, очищені від шкірки і нарізані помідори, товчений часник і стручковий перець - нарізаний смужками (варіант 1) або товчений (варіант 2), додати трохи води, тушкувати 15‑20 хвилин.

4Потім додати нарізану зелень, довести до кипіння і вимкнути.

5Перед подачею можна посипати нарізаним кропом.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00