черепашки / конкільоні, фаршировані м'ясом
черепашки / конкільоні, фаршировані м'ясом

Черепашки фаршировані

  ,   

28 Серпня, 2018

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

М'ясо - 200 г фаршу

Черепашки - 25 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Сметана - 2 ст. ложки

Томатна паста - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Вода

Сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі. Цибулю дрібно нарізати, а моркву натерти на тертці.

2У мультиварку налити олію та пасерувати овочі. Потім покласти їх в окремий посуд, а в мультиварку покласти начинені фаршем «черепашки».

3Залити «черепашки» наполовину водою. Включити режим «Тушкування» на 45 хвилин. Періодично перевіряти стан «черепашок» і при необхідності підливати воду.

4Додати в обсмажені овочі чорний мелений перець, сіль, сметану і томатну пасту, перемішати та довести до кипіння. Залити фаршировані «черепашки» соусом і тушкувати ще 2 хвилини.

00:00