Черрі, огірки, болгарський перець мариновані по-швидкому закуски 21 Жовтня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: 3 баночки по 600 мл Ingredients Чері - 300 г Огірки - 300 г Перець болгарський - 300 г Цибуля - 200 г Часник - 5-6 зубчиків Кріп МАРИНАД: Вода - 1 л Сіль - 2 ст. ложки без гірки Цукор - 2 ст. ложки без гірки Оцет 9% - 6 ст. ложок Перець чорний - 7-8 горошин Directions 1Цибулю нарізати кільцями, часник - невеликими шматочками, огірки - кружечками. Перець очистити від насіння, нарізати невеликими шматочками. Зелень подрібнити. 2У банки покласти цибулю і часник, викласти помідори, огірки, болгарський перець, зверху викласти кріп. 3МАРИНАД: У воду додати цукор, сіль, перець горошком. Довести до кипіння, кип'ятити близько 3 хвилин. 4Гарячим відваром залити овочі. У кожну баночку додати по 2 ст. ложки оцту (якщо любите гостреньке - 3 ст. ложки). Закрити кришкою. 5Остудити. Поставити в холодильник на 3-5 днів. 6Закуску ідеальна до картопляного пюре або смаженої картоплі.Швидкий і легкий спосіб приготування смачних овочів 00:00