Черрі, огірки, болгарський перець мариновані по-швидкому

  

21 Жовтня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 3 баночки по 600 мл

Ingredients

Чері - 300 г

Огірки - 300 г

Перець болгарський - 300 г

Цибуля - 200 г

Часник - 5-6 зубчиків

Кріп

МАРИНАД:

Вода - 1 л

Сіль - 2 ст. ложки без гірки

Цукор - 2 ст. ложки без гірки

Оцет 9% - 6 ст. ложок

Перець чорний - 7-8 горошин

Directions

1Цибулю нарізати кільцями, часник - невеликими шматочками, огірки - кружечками. Перець очистити від насіння, нарізати невеликими шматочками. Зелень подрібнити.

2У банки покласти цибулю і часник, викласти помідори, огірки, болгарський перець, зверху викласти кріп.

3МАРИНАД: У воду додати цукор, сіль, перець горошком. Довести до кипіння, кип'ятити близько 3 хвилин.

4Гарячим відваром залити овочі. У кожну баночку додати по 2 ст. ложки оцту (якщо любите гостреньке - 3 ст. ложки). Закрити кришкою.

5Остудити. Поставити в холодильник на 3-5 днів.

6Закуску ідеальна до картопляного пюре або смаженої картоплі.

Швидкий і легкий спосіб приготування смачних овочів

00:00