Чилі яловиче з сосисками
Чилі яловиче з сосисками

Чилі яловиче

    

19 Липня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина - 500 г вирізки

Сосиски - 400 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 3 зубчики

Помідори - 400 г

Перець солодкий - 2 шт.

Квасоля червона консервована - 450 г

Олія - 3 ст. ложки

Перець чилі червоний мелений

Сіль

Directions

1Яловичину ретельно промити, обсушити та порізати кубиками. Сосиски порізати кружальцями.

2У сковороді розігріти олію, в неї покласти шматочки яловичини та смажити до появи скоринки.

3Додати воду і тушкувати 20 хвилин.

4Потім додати до м'яса нарізані кружальцями сосиски та нарізану кільцями цибулю. Сковороду накрити кришкою і залишити на малому вогні ще на 20 хвилин.

5У той самий час на іншій сковороді готувати нарізаний болгарський перець, дольки помідорів без шкірки, консервовану квасолю, товчений часник.

6Все змішати, посолити, поперчити, тушкувати разом кілька хвилин, потім додати до м'яса.

7Після того, як м'ясо стане м'яким, сковороду зняти з вогню, закрити кришкою та рушником і дати постояти ще хвилин 20 до подачі на стіл.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00