Чіхіртма перші страви грузинська кухня 20 Жовтня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: каструля 4 л Ingredients Курка - 1 шт. вагою 1-1,2 кг Вода - 3 л Яйця - 5-6 шт. Цибуля - 200 г Борошно - 2 ст. ложки Лимон Олія Перець Сіль Directions 1Курку розрізати на 4 частини, залити водою, посолити, відварити до готовності. Потім шматочки курки вийняти, відокремити м'ясо від кісток. Бульйон процідити. 2Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії до прозорості. 3Борошно трохи обсмажити без зміни кольору, охолодити, додати близько 1 склянки бульйону, добре розмішати, щоб не було грудочок. 4У гарячий бульйон додати борошно та цибулю, Варити 5-7 хвилин. 5Яйця збити і додати при безперервному помішуванні в гарячий, але не киплячий бульйон. Якщо необхідно, посолити, поперчити. Суп зняти з вогню. 6При подачі розлити суп по тарілках, покласти шматочки курки, додати 1 ч ложку лимонного соку, посипати зеленню. Лимонний сік надає цьому легкому ароматного супу особливий смак. 00:00