Чіхіртма

    

20 Жовтня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Курка - 1 шт. вагою 1-1,2 кг

Вода - 3 л

Яйця - 5-6 шт.

Цибуля - 200 г

Борошно - 2 ст. ложки

Лимон

Олія

Перець

Сіль

Directions

1Курку розрізати на 4 частини, залити водою, посолити, відварити до готовності. Потім шматочки курки вийняти, відокремити м'ясо від кісток. Бульйон процідити.

2Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії до прозорості.

3Борошно трохи обсмажити без зміни кольору, охолодити, додати близько 1 склянки бульйону, добре розмішати, щоб не було грудочок.

4У гарячий бульйон додати борошно та цибулю, Варити 5-7 хвилин.

5Яйця збити і додати при безперервному помішуванні в гарячий, але не киплячий бульйон. Якщо необхідно, посолити, поперчити. Суп зняти з вогню.

6При подачі розлити суп по тарілках, покласти шматочки курки, додати 1 ч ложку лимонного соку, посипати зеленню. Лимонний сік надає цьому легкому ароматного супу особливий смак.

00:00