Чхртма перші страви вірменська кухня 7 Жовтня, 2016 Армянская кухня (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 2 порції Ingredients Курка - 2 стегенця Яйця - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 2 головки Масло вершкове - 1 ст. ложка Борошно пшеничне - 1 ст. ложка Оцет винний - 1 ст. ложка Шафран - на кінчику ножа Кінза - 1 пучок Перець чорний мелений Сіль Directions 1Курячі стегенця відварити до готовності з додаванням солі. Бульйон процідити. 2Стегенця залити бульйоном. Додати обсмажену цибулю. Борошно розвести в невеликій кількості бульйону так, щоб не утворилися грудочки. 3Шафран залити окропом і дати настоятися, щоб вода набула коричневого кольору. 4Збити жовток, тонкою цівкою, постійно помішуючи, влити в нього трохи гарячого бульйону. 5Додати в бульйон з куркою настій шафрану, оцет, рубану кинзу. Довести до кипіння, влити збитий з бульйоном жовток і одразу зняти з вогню. 6При подачі посипати суп рубаною зеленню петрушки. 00:00