Чізкейк малиновий

    

10 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 1 hr 15 mins

Ingredients

ДЛЯ ОСНОВИ:

Печиво - 300 г

Масло вершкове - 80 г

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) - 280 г

Малина - 100 г

Цукор - 60 г

Йогурт натуральний - 15 г

Яйця - 2 шт.

Крохмаль кукурудзяний - 0,5 ст. ложки

Directions

1Печиво помістити в целофановий пакет, зав'язати та за допомогою качалки подрібнити. 60 г вершкового масла розм'якшити та з'єднати з печивом в глибокому посуді.

2Чашу мультиварки змастити вершковим маслом. З паперу для випічки вирізати 2 смужки та помістити в чашу мультиварки хрест-навхрест, щоб кінці паперу звисали з чаші. Викласти основу для чізкейку в чашу мультиварки. Частину малини покласти на основу.

3Ягоди подрібнити за допомогою блендера. Яйця збити з цукром і йогуртом. Частину маси з'єднати з подрібненими ягодами малини. Має вийти білий і рожевий крем.

4Білий крем помістити в чашу мультиварки на малину. Рожевий викласти на основу у вигляді крапельок, використовуючи столову ложку. Потім за допомогою виделки зробити з них розводи. Встановити режим «Випічка» на 1 годину.

5Після звукового сигналу встановити режим «Підігрів» і залишити ще на 15 хвилин. Під час приготування чізкейку мультиварку не відкривати.

6Після завершення режиму відкрити кришку та дати чізкейкові охолонути. Потім дістати чашу з чізкейком з мультиварки та за допомогою паперових смужок вийняти його з чаші.

творог зайвий?

00:00