Чізкейк малиновий
10 Лютого, 2017
50 000 избранных рецептов для мультиварки
- Prep: 15 mins
- Cook: 1 hr 15 mins
Ingredients
ДЛЯ ОСНОВИ:
Печиво - 300 г
Масло вершкове - 80 г
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Сир (творог) - 280 г
Малина - 100 г
Цукор - 60 г
Йогурт натуральний - 15 г
Яйця - 2 шт.
Крохмаль кукурудзяний - 0,5 ст. ложки
Directions
1Печиво помістити в целофановий пакет, зав'язати та за допомогою качалки подрібнити. 60 г вершкового масла розм'якшити та з'єднати з печивом в глибокому посуді.
2Чашу мультиварки змастити вершковим маслом. З паперу для випічки вирізати 2 смужки та помістити в чашу мультиварки хрест-навхрест, щоб кінці паперу звисали з чаші. Викласти основу для чізкейку в чашу мультиварки. Частину малини покласти на основу.
3Ягоди подрібнити за допомогою блендера. Яйця збити з цукром і йогуртом. Частину маси з'єднати з подрібненими ягодами малини. Має вийти білий і рожевий крем.
4Білий крем помістити в чашу мультиварки на малину. Рожевий викласти на основу у вигляді крапельок, використовуючи столову ложку. Потім за допомогою виделки зробити з них розводи. Встановити режим «Випічка» на 1 годину.
5Після звукового сигналу встановити режим «Підігрів» і залишити ще на 15 хвилин. Під час приготування чізкейку мультиварку не відкривати.
6Після завершення режиму відкрити кришку та дати чізкейкові охолонути. Потім дістати чашу з чізкейком з мультиварки та за допомогою паперових смужок вийняти його з чаші.
творог зайвий?