Чізкейк полуничний

    

10 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 1 hr 15 mins

Ingredients

ДЛЯ ОСНОВИ:

Печиво - 350 г

Масло вершкове - 100 г

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) - 300 г

Цукор - 100 г

Вершки - 100 мл

Яйця - 2 шт.

Ванілін - 0,5 ч. ложки

Полуниця - 100 г

Directions

1Печиво помістити у целофановий пакет, зав'язати та за допомогою качалки подрібнити. 80 г вершкового масла розм'якшити та з'єднати з печивом в глибокому посуді.

2Сир (творог) розтерти з цукром. Додати вершки, яйця, полуницю, ванілін і збити за допомогою міксера.

3Чашу мультиварки змастити вершковим маслом. З паперу для випічки вирізати 2 смужки та помістити в чашу мультиварки хрест-навхрест, щоб кінці паперу звисали з чаші мультиварки. Викласти основу для чізкейку. Начинку покласти на основу. Встановити режим «Випічка» на 1 годину.

4Після звукового сигналу встановити режим «Підігрів» і залишити ще на 15 хвилин. Під час приготування чізкейку мультиварку не відкривати.

5Після завершення режиму відкрити кришку мультиварки та дати чізкейкові охолонути. Потім дістати чашу з чізкейком з мультиварки та за допомогою паперових смужок вийняти його з чаші.

00:00