Чізкейк шоколадний солодка випічка духовка 30 Березня, 2018 16 рецептів Юлії Висоцької. Десерти (Домашня колекція СТБ) Cook: 6 hrs Yields: 10 порцій Ingredients Сир вершковий типу «Філадельфія» - 800 г Шоколад чорний - 450 г Цукор - 200 г Яйця - 4 шт. Масло вершкове - 150 г Печиво шоколадне - 150 г Какао-порошок - 50 г Цукрова пудра - 50 г Сіль морська - 1 щіпка Directions 1Шоколадне печиво подрібнити в крихту та розтерти з 100 г попередньо розм'якшеного вершкового масла. 2Роз'ємну форму для випічки змастити вершковим маслом, викласти тонким шаром печиво з маслом і поставити в розігріту духовку на 10 хвилин. 3Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром. 4Шоколад розтопити на водяній бані, додати в нього вершкове масло. 5Білки збити вінчиком з дрібкою солі. 6З'єднати збиті жовтки з вершковим сиром, додати шоколад і перемішати. Обережно ввести білки і ще раз ретельно перемішати. 7Викласти шоколадно-вершкову масу на готовий корж. 8У великій глибоке деко влити киплячу воду та поставити туди форму. Випікати 40 хвилин в розігрітій до 180°С духовці. 9Готовий чізкейк остудити і поставити на 4-6 годин в холодильник, потім посипати какао-порошком і цукровою пудрою. 00:00