Чізкейк шоколадний

    

30 Березня, 2018

16 рецептів Юлії Висоцької. Десерти (Домашня колекція СТБ)

  • Cook: 6 hrs
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Сир вершковий типу «Філадельфія» - 800 г

Шоколад чорний - 450 г

Цукор - 200 г

Яйця - 4 шт.

Масло вершкове - 150 г

Печиво шоколадне - 150 г

Какао-порошок - 50 г

Цукрова пудра - 50 г

Сіль морська - 1 щіпка

Directions

1Шоколадне печиво подрібнити в крихту та розтерти з 100 г попередньо розм'якшеного вершкового масла.

2Роз'ємну форму для випічки змастити вершковим маслом, викласти тонким шаром печиво з маслом і поставити в розігріту духовку на 10 хвилин.

3Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром.

4Шоколад розтопити на водяній бані, додати в нього вершкове масло.

5Білки збити вінчиком з дрібкою солі.

6З'єднати збиті жовтки з вершковим сиром, додати шоколад і перемішати. Обережно ввести білки і ще раз ретельно перемішати.

7Викласти шоколадно-вершкову масу на готовий корж.

8У великій глибоке деко влити киплячу воду та поставити туди форму. Випікати 40 хвилин в розігрітій до 180°С духовці.

9Готовий чізкейк остудити і поставити на 4-6 годин в холодильник, потім посипати какао-порошком і цукровою пудрою.

00:00