Чізкейк шоколадний (з вівсяними висівками)

    , ,

6 Березня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сир (творог) м'який знежирений - 500 г

Молоко знежирене - 50 мл

Яйця - 3 шт.

Висівки вівсяні - 4 ст. ложки

Крохмаль кукурудзяний - 2 ст. ложки

Какао-порошок розчинний - 3 ч. ложки

Кориця - 1 ч. ложка

Розпушувач - 1 ч. ложка

Лимон - 1 ч. ложка соку

Цукрозамінник

Directions

1Відокремити білки від жовтків. Білки збити в густу піну (краще збивати в охолодженому вигляді). Додати до білків розпушувач і кілька крапель лимонного соку, після чого знову збити.

2У чашу для блендера помістити сир, молоко, цукрозамінник, крохмаль, висівки, каву, корицю і жовтки. Інгредієнти збити до однорідної маси. Додати збиті білки і змішати.

3Чізкейк випікати 30 хвилин у розігрітій до 200°С духовці. Для випікання можна використовувати скляну форму з кришкою, що дозволить стежити за готовністю страви і спростити її відділення від стінок форми.

00:00