страва з качки
страва з качки

Чім триколірний з качки

    

17 Вересня, 2018

50 рецептов корейских салатов

Ingredients

Качине м'ясо - 200 г

Яйця - 3 шт.

Сіль - 5 г

Олія - 5 г

Крохмаль - 10 г

Зелена цибуля - 20 г

Імбир - 1 г

Перець чорний мелений - 0,2 г

Кунжут - 1 г

Directions

1М'ясо, звільнивши від кісток, зварити, нарізати шматочками величиною з бобове зернятко, додати цибулю, імбир, сіль, перець і дати просочитися протягом 30 хвилин.

2Масу розділити на три частини. В першу додати 1 яйце, крохмаль і добре перемішати; в другу - жовток і крохмаль, перемішати; в третю - збитий білок і крохмаль, перемішати.

3На сковороду налити олію. Першу частину м'яса рівно розкласти на сковороді та смажити. Коли від неї піде пар і вона затвердіє, те ж саме зробити з другою частиною. Нарешті, рівно розкласти третій шар і, коли піде пар, посипати кунжутом, зняти з вогню і остудити.

4Після того, як чім охолоне і затвердіє, нарізати його шматками 5х3 см.

5Подавати разом із соусом.

00:00