Чіпси овочеві з соусом

  

5 Квітня, 2018

Магия соуса (Семь поварят)

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 35 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Баклажани - 2 шт.

Борошно - 4 ст. ложки

Картопля - 4 шт.

Топінамбур - 6 шт.

Олія для фритюру

ДЛЯ СОУСУ:

Помідори - 2 шт.

Сметана - 0,5 склянки

Майонез - 0,5 склянки

Аджика - 1 ст. ложка

Кріп - 2 ст. ложки рубаної зелені

Directions

1Баклажани очистити від шкірки, посолити, витримати 30 хвилин, промити й обсушити. Нарізати скибочками та запанірувати в борошні.

2Картоплю і топінамбур, очистивши від шкірки, нарізати дуже тонкими скибочками, промити й обсушити.

3Скибочки овочів смажити в нагрітій олії до золотистої скоринки, викласти на паперовий рушник і дати стекти жиру.

4СОУС: Змішати сметану з майонезом, аджикою і зеленню, додати очищені та нарізані дрібними кубиками помідори і перемішати.

5При подачі в центр блюда поставити круглий соусник з соусом, навколо розкласти чіпси.

00:00